Ava

Naam: Ava
Geslacht: Teef
Leeftijd: 5 jaar
Ras: Duitse Herdershond
Kindvriendelijk: Ongekend
Kan omgaan met andere honden: Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:  Ongekend
Referentie: 20211487

 

Ava verblijft momenteel bij:

Dieren in Nood Vzw te  Ophoven

Tel.: 078/250 600

Email: sofie@vzwdiereninnood.be

Al twee keer werd deze meid geplaatst met superveel info over hoe beschermend ze is, dat ze echt super is voor het eigen baasje maar helemaal niet houdt van vreemden en dat ze haar baasje zal beschermen als iemand te dicht komt of in huis komt. Dat ze actief is en dus ruimte nodig heeft om te rennen, en een baasje dat actief met haar bezig is. Iedereen knikt ja, das niet erg, ben zelf ook niet sociaal of geen probleem, ik woon zeer afgelegen. En waarvoor komt Ava terug?

Omdat ze uitvalt naar vreemden. Moedeloos worden we hiervan!!!!!!


Dus opnieuw:

Ava is een hele knappe Duitse herder die echt voor haar baasje leeft. Ze heeft altijd mee in huis mogen wonen en ze zou wegkwijnen als ze alleen maar als buitenwaakhond gehouden zou worden in een ren. Dat is géén optie voor haar! Maar Ava kan NIET met vreemde mensen. Bezoek kan je beter niet tot bij haar laten komen en haar dan veiligheidshalve wel even apart zetten.


Een terrasje doen met haar is natuurlijk helemaal geen goed idee, wandelen in een druk bos met passanten evenmin (tenzij gemuilkorfd en terwijl je traint met haar). Ava heeft een lieve consequente ervaren baas nodig die een band kan opbouwen met haar, en die nu eindelijk ook eens haar noden en gedachtengang begrijpt. In het begin heeft ze even tijd nodig om je volledig te vertrouwen, al kom je met lekkers en niet te opdringerig te zijn al heel ver bij haar.


Geen kinderen, geen andere dieren, een goede omheining zodat ze geen gevaar voor de omgeving kan vormen!

 

Elk huisdier heeft aandacht en een goede verzorging nodig. Dat betekent dat je er tijd en geld in moet steken. En hoe leuk het ook is om een puppy in huis te halen, vergeet niet dat Max ook groot wordt. Voor je een hond adopteert, moet je nagaan of de eigenschappen van de hond passen bij jouw woning, budget en levensstijl. Meer informatie kan je vinden op www.huisdierinfo.be/hond

Wij hopen dat Ava spoedig een nieuwe thuis zal krijgen, ben jij hier klaar voor?

 


«   »