Jumping Jack

Naam: JJ (Jumping Jack)
Geslacht: Reu
Leeftijd: 1 jaar
Ras: Mechelse Herder
Kindvriendelijk: Ongekend
Kan omgaan met andere honden: Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren: Ongekend
Referentie: 20211445

Jumping Jack verblijft momenteel bij:

Dieren in Nood Vzw te  Ophoven

Tel.: 078/250 600

Email: sofie@vzwdiereninnood.be

JJ kwam bij Dieren in Nood vzw terecht na een inbeslagname. Hij lag aan een stevige ijzeren ketting en dat is natuurlijk geen leven voor zo’n energieke vrolijke hond als hij! Men wist zijn echte naam niet dus is het JJ geworden (jumping Jack) gezien hij een vrij energiek kereltje is dat graag opspringt, van blijdschap in zijn riem bijt bij het wandelen en je dan vooruit sleept.


JJ is voor mensen bij Dieren in Nood altijd heel lief geweest. Enkel bij de inbeslagname zelf had hij gehapt, maar je moet je even inbeelden dat vreemde mensen op jouw terrein komen en jou plots meenemen. JJ was gewoon heel erg bang toen.. maar is nu helemaal opengebloeid.


Andere hondjes zijn absoluut zijn vrienden NIET, dus hij MOET zonder andere honden geplaatst worden. Katjes en kindjes is ongekend.


Hij heeft tot heden weinig opvoeding gehad maar JJ is een vrolijke Mechelse herder reu die heel blij zal zijn eindelijk met een baasje aan de slag te mogen en nooit meer aan een ketting te moeten!

 

Elk huisdier heeft aandacht en een goede verzorging nodig. Dat betekent dat je er tijd en geld in moet steken. En hoe leuk het ook is om een puppy in huis te halen, vergeet niet dat Max ook groot wordt. Voor je een hond adopteert, moet je nagaan of de eigenschappen van de hond passen bij jouw woning, budget en levensstijl. Meer informatie kan je vinden op www.huisdierinfo.be/hond

Wij hopen dat JJ (Jumping Jack) spoedig een nieuwe thuis zal krijgen, ben jij hier klaar voor?

 


«