Dana

Naam: Dana
Geslacht: Teef
Leeftijd: 5 jaar
Ras: Duitse Herdershond
Kindvriendelijk: Ongekend
Kan omgaan met andere honden: Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren: Ongekend
Referentie: 20211809

 

Dana verblijft momenteel bij:

Dieren in Nood Vzw te  Ophoven

Tel.: 078/250 600

Email: sofie@vzwdiereninnood.be

Dana kwam bij Dieren in Nood vzw na een inbeslagname samen met haar vriendinnetje. Haar vriendinnetje was de enige woef met wie Dana overweg kon, naar de rest reageerde ze hier vrij vijandig. Zij werden ook samen geplaatst, maar haar vriendinnetje raakte loops en de gemoederen raakten verhit tussen beiden. Dana viel haar vriendinnetje stevig aan en kon daardoor niet meer bij het adoptiegezin blijven.


Dana is een hele lieve hond voor mensen en kinderen, maar kan dus absoluut niet met andere honden. Als uw buren honden hebben die zij kan zien door de omheining, is Dana dus geen optie om in huis te nemen (tenzij je de omheining visueel afsluit). Ze is een prachtige meid, en kan even koppig zijn als een husky. Ook het mooie zingen heeft ze van haar husky voorvaderen ge erft.


We hopen voor Dana een liefdevol baasje te vinden met een leuke, goed afgesloten tuin, die het fijn vindt om met Dana te knuffelen, te spelen en te wandelen; maar die Dana ook fysiek de baas kan want ze kan best sterk zijn.

 

Elk huisdier heeft aandacht en een goede verzorging nodig. Dat betekent dat je er tijd en geld in moet steken. En hoe leuk het ook is om een puppy in huis te halen, vergeet niet dat Max ook groot wordt.

Voor je een hond adopteert, moet je nagaan of de eigenschappen van de hond passen bij jouw woning, budget en levensstijl. Meer informatie kan je vinden op www.huisdierinfo.be/hond

Wij hopen dat Dana spoedig een nieuwe thuis zal krijgen, ben jij hier klaar voor?

 


«   »