Favorito

Naam: Favorito
Geslacht: Reu
Leeftijd: 3 jaar
Ras: Bull Terrier
Kindvriendelijk: Ongekend
Kan omgaan met andere honden: Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren: Ongekend
Referentie: 20211595

Favorito verblijft momenteel bij:

Dieren in Nood Vzw te  Ophoven

Tel.: 078/250 600

Email: sofie@vzwdiereninnood.be

Mijn naam is Favorito, ik ben een hele knappe stevige bully xl reu (gecastreerd) van 25/06/2018, een knappe jongeman dus! Ik ben een stevige, hevige brok. Andere mannetjes zijn niet zo mijn ding. Ik wil de grootste en de stoerste zijn en zeker als er vrouwtjes in de buurt zijn. Langslopen aan de riem op een klein afstandje doe ik hier wel goed hoor, maar laat me alsjeblieft niet los met een ander mannetje want ik ben behoorlijk dominant dan. Mensen vind ik op zich wel heel aangename wezens en speel ik ook graag mee. Alleen ben ik wel onnoemelijk sterk en onbesuisd.


Laten we eerlijk zijn, als ik jou echt pijn zou willen doen, dan zou je met de kaken die ik heb geen hand meer over hebben als ik jou hap. Maar in mijn beleving is het leuk om wat naar jou te happen en durf ik ook wel eens in jou te happen. Ik bedoel dit niet erg verkeerd, denken ze hier. Maar het doet natuurlijk wel pijn vertellen ze me .. dat besef ik echter niet zo goed.. Ik zoek een lief baasje dat me goed wil opvoeden, en geen schrik van mij heeft. Die mij fysiek ook wel aan kan als ik mijn gewicht eens in de strijd gooi. Een baasje wat mij niet direct afschrijft als ik in al mijn enthousiasme in een hand of arm hap, maar die geduld heeft om mij te leren dat dat niet hoort, dat ik dat beter in een speelgoedje kan doen of stevige band ofzo. Iemand die ook veilig met mij om kan gaan zodat ik dit overenthousiaste gedrag niet op andere mensen kan botvieren (dus goede omheining dat ik niet uit kan breken, mij veilig aangelijnd houden bij het wandelen etc)


Ik ben reeds bijna een jaar geplaatst geweest en op zich heb ik mij prima gedragen! Ik volgde mijn baasje overal, heb nooit verkeerd gehapt, alleen... ik sloop blijkbaar nogal graag wanneer het baasje zijn rug draait... een bench heeft men nooit met me uitgetest.. Het liefst zou ik alleen wonen, zonder andere viervoeters.. Met kleine kindjes vertrouwen ze mij niet omdat ik die korte bijtrem heb..


Ik weet dat mijn cv’tje misschien ook een beetje kan afschrikken.. maar toch ben ik op zich wel een hele lieve hond. En vooral erg knap en net als elke woef hoop ik ook heel erg om mijn eigen warme mandje te vinden met een baasje dat echt om mij geeft voor wie ik ben en niet voor de genen die ik heb.

 

Elk huisdier heeft aandacht en een goede verzorging nodig. Dat betekent dat je er tijd en geld in moet steken. En hoe leuk het ook is om een puppy in huis te halen, vergeet niet dat Max ook groot wordt.

Voor je een hond adopteert, moet je nagaan of de eigenschappen van de hond passen bij jouw woning, budget en levensstijl. Meer informatie kan je vinden op www.huisdierinfo.be/hond

Wij hopen dat Favorito spoedig een nieuwe thuis zal krijgen, ben jij hier klaar voor?

 


«   »