Efe

Naam: Efe
Geslacht: Reu
Leeftijd: 7 jaar
Ras: American Bully
Kindvriendelijk: Ongekend
Kan omgaan met andere honden: Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren: Ongekend
Referentie: 20211888

Efe verblijft momenteel bij:

Dieren in Nood Vzw te  Ophoven

Tel.: 078/250 600

Email: sofie@vzwdiereninnood.be

Efe is een American Bully (al twijfelen wij met Amerikaanse bulldog gekruisd?) van net 7 jaar oud.

Efe kwam als pupje bij zijn baasjes terecht en is uitgegroeid tot een grote liefdevolle loebas. Andere honden, katten en kinderen zouden totaal geen probleem voor hem zijn. We ervaren Efe inderdaad als een zeer lieve rustige vriend, met heel zachtaardige oogjes.

 

Hij heeft wel wat wondjes aan de poten en buik wat ons een allergie doet vermoeden, zoals zo vaak bij deze rassen. Hij gaat dan ook nog even bij onze dierenarts op bezoek om hier uitsluitsel over te krijgen. (Update volgt!)

 

Efe heeft voornamelijk buiten moeten leven, maar zou het natuurlijk wel heel fijn vinden wat meer tijd met zijn familie binnen te mogen doorbrengen. Spelen doet hij nog graag (als het niet te heet is). Iets weggooien, dan gaat hij dat graag voor je halen. Efe hoopt nog een liefdevol mandje te mogen vinden waar hij echt deel van het gezin mag zijn, en waar hij jullie met knuffels (en een beetje kwijl af en toe) mag overladen.

 

Elk huisdier heeft aandacht en een goede verzorging nodig. Dat betekent dat je er tijd en geld in moet steken. En hoe leuk het ook is om een puppy in huis te halen, vergeet niet dat Max ook groot wordt.

Voor je een hond adopteert, moet je nagaan of de eigenschappen van de hond passen bij jouw woning, budget en levensstijl. Meer informatie kan je vinden op www.huisdierinfo.be/hond

Wij hopen dat Efe spoedig een nieuwe thuis zal krijgen, ben jij hier klaar voor?

 


 »