Basis gehoorzaamheidstraining op maat

Heb je al van alles geprobeerd maar luistert uw hond nog steeds niet zoals je verwacht? Helaas weten ongetrainde honden niet op welke manier ze jou moet gelukkig maken. Een goede gehoorzaamheidstraining waarin het basisgedrag hen wordt aangeleerd, is dan ook onmisbaar voor elke hond. Maar geen enkele hond is hetzelfde. Daarom is het belangrijk dat de opvoeding en de diverse trainingen goed bij jou aansluiten. Bij Flanders dog academy werken professionele gebrevetteerde instructeurs met jarenlange ervaring. Zij kunnen precies zien wat jij en jouw hond nodig hebben en hoe de trainingen het meest effectief zijn. Je geniet als het ware van een training op maat voor jouw hond.

 

Is het tijd om de opvoeding van uw hond verder voort te zetten en consequent te blijven in uw aanpak of heb je een hond uit het asiel of buitenland gehaald, dan is deze basis gehoorzaamheidstraining iets voor jou.

Individuele lessen

Onze lessen vinden plaats zowel op een klassiek terrein zoals een hondenschool maar ook op verschillende publiek toegankelijke locaties. Dit alleen al onderscheid ons van een klassieke hondenschool. Naast een klassieke hondentraining (het aanleren en onderhouden van commando's) hebben wij ook een bijzondere aandacht voor het gedrag van uw hond. Door een directe betrokkenheid in het trainingsproces, worden de trainingen persoonlijker. Uw hond zal je ook sneller als zijn baasje zien en versterkt het de band met je hond.

 

Dit is ook de meest effectieve en accurate manier om snel tot resultaat te komen. Je traint hier individueel, elke les wordt je bijgestuurd en worden er nieuwe zaken aangeleerd. Je beslist zelf welk gedrag je aan uw hond wil aanleren, afleren of verbeteren. Tevens geniet je hierbij altijd van flexibiliteit, niet alleen de afspraken maar ook bij de trainingen zelf.

Naast individuele sessies kan je ook de keuze maken uit één van onderstaande formules.

 

Voor de meeste mensen zal het volstaan dat hun hond de basiscommando’s kent en gewoon een leuke huisgenoot vormt. Ben je competitiever ingesteld? Dan kun je altijd een stukje verder gaan in de gehoorzaamheid en zelfs deelnemen aan gehoorzaamheidswedstrijden.

 

Onze hondentrainingen zijn enkel voor honden van minimum 6 maanden of ouder. Puppy's en honden die jonger zijn dan 6 maanden kunnen eveneens bij ons terecht en verwijzen wij u hiervoor door naar onze diensten Puppy- en socialisatie training. Voor gedragsproblemen (angst, agressie en elk ander ongewenst gedrag vragen wij u beroep te doen op onze dienst gedragsbegeleiding.