Puppy- en socialisatietraining

Krijg je binnenkort een nieuw gezinslid en kun je niet wachten om je hond nieuwe dingen te leren? Dat begrijpen we maar al te goed! Het is ontzettend leuk om jouw jonge viervoeter op te voeden en te trainen. Ons doel van deze puppy- en socialisatie trainingen is om alle baasjes van pups en jonge honden (tot 6 maanden) op een zinvolle manier te begeleiden, met veel aandacht voor alles wat met de leeftijd van de pup of jonge hond te maken heeft.  Om je op weg te helpen zorgt Flanders dog academy voor een goede start voor jou en je hond.  

 

Een puppy- en socialisatie training doe je niet alleen, maar, in de mate van het mogelijke,  samen met andere puppy’s en hun geleiders. Zowel het in aanraking komen met andere mensen als het in aanraking komen met andere honden is goed voor de socialisatie van een jonge hond.

 

Ondanks dat het een puppy- en socialisatie training noemt, is deze training niet alleen leerzaam voor je puppy of jonge hond. Ook voor jou als baasje valt er een hoop te leren, zeker wanneer het de eerste keer is dat je een hond hebt. De pup staat meestal tot de leeftijd van 14 weken open voor nieuwe impressies, aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

 

Tijdens de puppytraining leer je samenwerken met je pup, je pup op te voeden en een aantal basisoefeningen. Er wordt veel aandacht besteed aan de socialisatie van je pup en de band met je pup versterken. Je leert je pup trainen door middel van positieve training.

Ook huisvesting, bijten, vernielzucht, voeding en verzorging  zijn enkele onderwerpen waar wij graag samen met jou aan dacht aan besteden.

Naast individuele sessies kan je ook de keuze maken uit één van onderstaande pakketten.

Honden die ouder zijn dan 6 maanden kunnen eveneens bij ons terecht en verwijzen wij u hiervoor door naar onze diensten basis gehoorzaamheidstraining.  Voor gedragsproblemen (angst, agressie en elk ander ongewenst gedrag vragen wij u beroep te doen op onze dienst gedragsbegeleiding.