Flanders dog academy is de specialist in het africhten, trainen en opleiden van politie-, bewaking- en reddingshonden.

Wij bieden een uitdagende en praktijkgerichte selectie, opleiding, training, certificering en ondersteuning aan voor elke sector. Zo leiden wij onder meer jaarlijks meerdere honden op tot politie- of bewakingshond. Bij ons kan u geen gespecialiseerde werkhonden huren of kopen, wij leiden deze in opdracht op. Wel kunnen wij u  bijstaan in de zoektocht naar een geschikte werkhond.

 

PASKLARE OPLOSSINGEN

 Iedere opdrachtgever heeft zo zijn eigen opgaven en uitdagingen. Sommige vragen krijgen we bij Flanders dog academy echter zo vaak, dat we er een specifieke opleiding omheen ontwikkeld hebben.

Om aan al uw behoeften te voldoen, bestuderen wij samen - op basis van onze hondenexpertise - wat u nodig hebt. Onze experten staan u bij om honden in te zetten binnen jouw sector die perfect is afgestemd op uw omgeving en beleidsstructuur. 

 

DESKUNDIGHEID TOT UW DIENST

Kwaliteit vraagt passie en engagement.  Onze experten zijn o.a. in de politionele- en militaire sector opgeleid en beschikken over een uitgebreide expertise op diverse domeinen en jarenlange ervaring .

 

Zo zorgen wij voor een zorgeloze afhandeling en maximale efficiëntie. Hebt u deskundig advies nodig?  Wij zijn er voor u en uw klanten.

 

KWALITEITSCONTROLE EN CERTIFICERING

Wij stellen alles in het werk om een vertrouwensrelatie met onze partners op te bouwen en volgen de kwaliteit van onze dienstverlening dan ook nauwgezet op.

 

Het stopt niet na de opleiding of training. Onze certificering voldoet aan diverse normen en richtlijnen en al onze klanten worden individueel en als team jaarlijks geëvalueerd.

 

Wij zijn dan ook thuis om met politie en andere beveiligingsbedrijven samen te werken.

 

Trotse klanten van Flanders dog academy