Flanders dog academy beschikt over een ruim aanbod van opleiding, trainingen en ondersteuning en dit voor elke hond. We proberen de nadruk te leggen op prettig omgaan met uw hond en kunnen bovendien een oplossing op maat aanbieden.

Hieronder kan u kennismaken met ons aanbod van opleidingen:

Hondentrainer

De hond is met voorsprong het populairste huisdier en vaak hét lichtpuntje binnen het gezin. Maar naast aandacht en liefde hebben honden ook training en opvoeding nodig. Met deze opleiding kan je meteen aan de slag en leer je de verschillende trainingstechnieken en -methodes om je hond op een diervriendelijke wijze te trainen en op te voeden.

Hondeninstructeur

Met deze opleiding willen wij de mensen die de ambitie hebben om les te geven in een hondenschool of bestaande instructeurs die hun kennis willen uitbreiden ondersteunen. Een hondeninstructeur geeft les aan honden en geleiders, met als doel te komen tot gehoorzaamheid en sociaal gedrag. Dat u hiervoor moet beschikken over de nodige kennis van de hond, pedagogie en praktijkervaring is vanzelfsprekend. Tijdens deze opleiding wordt u de kans geboden om zowel de theoretische kennis onder de knie te krijgen alsook om stap voor stap de nodige praktijkervaring op te doen.