Voedingsadvies voor je hond

De uitdrukking "je bent wat je eet" heb je wellicht al wel eens eerder gehoord of gelezen. Een uitgebalanceerde voeding is uitermate belangrijk voor een optimale gezondheid van jouw huisdier, zowel bij gezonde dieren als bij dieren met verschillende ziekten of aandoeningen.

Een lichaam wordt letterlijk opgebouwd uit de bouwstoffen die het via de voeding binnenkrijgt. Het is niet verwonderlijk dat goede en passende voeding grote invloed heeft op de gezondheid en het welzijn van mens en dier. De dag van vandaag zijn baasjes zich meer en meer bewust van het belang van goede en passende voeding voor hun hond en willen hierin investeren.

 

Omdat elke hond anders is en elke hond ook andere behoeftes heeft is ons voedingsadvies op maat van jou hond. Wij begeleiden jou bij het vinden van een passende voeding specifiek afgestemd op jou hond en rekening houdende met diverse factoren waaronder de hond zijn gezondheid en de financiële middelen. Voeding kan je ook ondersteunen met de juiste fysieke beweging zoals zwemmen, hondenfitness of speuren.

 

Wij zijn geen dierenartsen en Flanders dog academy oefent zelf ook geen dierengeneeskunde uit, dus een voedingsadvies vervangt een bezoek aan de dierenarts niet.