Zara ( & Hachiko)

Naam: Zara ( & Hachiko)
Geslacht: Teef
Leeftijd: 10 jaar
Ras: Siberische Husky
Kindvriendelijk: Ongekend
Kan omgaan met andere honden: Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren: Ongekend
Referentie: 20211838

 

Zara ( & Hachiko) verblijven momenteel bij:

Dieren in Nood Vzw te  Ophoven

Tel.: 078/250 600

Email: sofie@vzwdiereninnood.be

Zara werd in het verleden geadopteerd bij Dieren in Nood vzw en kreeg er na een poosje een vriendje Hachicko bij. Zara is een speelse gekke spring in het veld die met alles en iedereen vriendjes is. Hachicko is in het begin wat een brompot maar is op zich ook erg lief. Beiden kunnen met kinderen, maar niet met katten. Zara kan met andere honden maar Hachicko heeft zijn tijd nodig anderen ok te vinden. Ze leefden mee in huis, zijn prima zindelijk en sloopten niets.

 

Het is door steeds erger wordende allergie van de kindjes dat de honden spijtig genoeg niet konden blijven in hun woonst. Hopelijk mogen ze nog een warm mandje vinden en het liefst samen natuurlijk! Een tuin en hoge omheining (2m) is wel een must.

 

Elk huisdier heeft aandacht en een goede verzorging nodig. Dat betekent dat je er tijd en geld in moet steken. En hoe leuk het ook is om een puppy in huis te halen, vergeet niet dat Max ook groot wordt. Voor je een hond adopteert, moet je nagaan of de eigenschappen van de hond passen bij jouw woning, budget en levensstijl. Meer informatie kan je vinden op www.huisdierinfo.be/hond

Wij hopen dat Zara ( & Hachiko) spoedig een nieuwe thuis zullen krijgen, ben jij hier klaar voor?

 


«   »