Kyra - Heeft een nieuwe thuis gevonden !

Naam: Kyra
Geslacht: Teef
Leeftijd: 5 jaar
Ras: Border Collie
Kindvriendelijk: Ongekend
Kan omgaan met andere honden: Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren: Ongekend
Referentie: 20211887

Kyra kwam bij Dieren in Nood vzw nadat ze loslopend werd gevangen. Blijkbaar brak ze nogal vaak uit (zeker met onweer), en vond men niet de oplossing om haar veilig binnen de omheining te houden. Bijgevolg besloot men om Kyra af te staan.


Kyra is een teefje van ongeveer 5 jaar jong, en leefde voornamelijk buiten. Met andere honden en kinderen zou ze prima in de omgang zijn, katten lijkt wat moeilijker. Schapen en paarden kent ze ook en kan ze ook mee overweg. Ze zou een speelse, vriendelijke hond zijn; maar dus wel bang van onweer en een uitbrekertje. Het kan natuurlijk zeker zijn dat als Kyra mee bij het gezin binnen mag wonen, ze al minder deze neiging tot uitbreken zal hebben. Natuurlijk zal ze wel nog de regeltjes moeten leren van wat er van haar verwacht wordt in een huiselijke omgeving; maar gelukkig zijn border collietjes wel slimme honden. Kyra speelt ook nog graag, balletjes zijn haar favoriet.

 

In het verleden zou ze haar pootje vooraan rechts reeds gebroken hebben, maar daar loopt ze weer prima op.

Natuurlijk spreekt het voor zich dat ook Kyra graag spoedig een warme liefdevolle thuis vindt waar ze bij het gezin mag horen en een uitlaatklep voor haar energie krijgt.

 

Elk huisdier heeft aandacht en een goede verzorging nodig. Dat betekent dat je er tijd en geld in moet steken. En hoe leuk het ook is om een puppy in huis te halen, vergeet niet dat Max ook groot wordt.

Voor je een hond adopteert, moet je nagaan of de eigenschappen van de hond passen bij jouw woning, budget en levensstijl. Meer informatie kan je vinden op www.huisdierinfo.be/hond


«   »